Results 1 to 23 of 23
  1. #1
    Join Date
    May 2002
    Location
    Beautiful BC
    Posts
    2,883

    redirect to iptrack.info

    The last couple of days I get redirected iptrack.info the first time I go to the forums after booting my computer. I have bookmarks directly to the forums. This happens on Firefox (90.0.2) and Edge (92.0.902.55). Hitting the back button takes me back to the forums.
    If you have a problem & think that someone else is going to solve it for you then you have two problems.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Down In A Hole, Up in the Sky
    Posts
    30,992
    It’s happening on my new Android phone as well. Super annoying.
    Forum Cross Pollinator

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Vancouver BC
    Posts
    3,062
    Happening to me as well... admin? This has to be some kind of hijack?

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Motown
    Posts
    670
    Same, I'm on IOS Chrome/Safari. It's up to date

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    North Van
    Posts
    3,523
    It's been going on for a couple months. They don't seem to care.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    It's Full of Stars....
    Posts
    4,155
    This and wtf is going on with the forum today????JFC I want to speak to the goddamn manager. Or Greg.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Last Best City in the Last Best Place
    Posts
    4,605
    Quote Originally Posted by seano732 View Post
    This and wtf is going on with the forum today????JFC I want to speak to the goddamn manager. Or Greg.
    Couldn't view it until I signed out and then signed back in.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    It's Full of Stars....
    Posts
    4,155
    And seriously. The iptrack info shit is getting worse. Now it pops up every time I try and open ANY thread..... Can someone contact Greg at AZ to inquire about some new blade servers? Fucking annoying.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Shuswap Highlands
    Posts
    3,302
    FWIW, i was getting bombarded by the IP tracker almost every day I opened a TGR page in Chrome on the iPad, sometimes more often. When the site was down a couple days ago, I cleared the history and cache is an attempt to re-connect. Since then, no IP tracker page has come up.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    It's Full of Stars....
    Posts
    4,155
    Quote Originally Posted by BCMtnHound View Post
    FWIW, i was getting bombarded by the IP tracker almost every day I opened a TGR page in Chrome on the iPad, sometimes more often. When the site was down a couple days ago, I cleared the history and cache is an attempt to re-connect. Since then, no IP tracker page has come up.
    Thanks I’ll try that.
    What we have here is an intelligence failure. You may be familiar with staring directly at that when shaving. .
    -Ottime

  11. #11
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,378
    I noticed immediately after the downtime I stopped getting the redirect, but by an hour or so later it went back to 'normal' with that shit.

  12. #12
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Shuswap Highlands
    Posts
    3,302
    Welp, it was nice while it lasted. Got my first re-direct a moment ago.

    iPhone TGR app on the iPhone4 is frapped now too. No loggin, error with server, contact admin.

  13. #13
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,378
    Great, now it's happening when hitting the back button in my browser.

  14. #14
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Down In A Hole, Up in the Sky
    Posts
    30,992
    FWIW, it never happens on my iPad, but every time on my Android phone.
    Forum Cross Pollinator

  15. #15
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    London Mountain
    Posts
    912
    Come on bros. How long is this IP tracker thing going to go in? Can someone explain what this means? Seems super shady at the very least.

  16. #16
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    on the banks of Fish Creek
    Posts
    4,442
    It happens in Safari

  17. #17
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    base of the Bush
    Posts
    13,498
    Never in Safari for me [so far] always after a 4 hour or so break w/ Android S8+ and lately it locks after 5 or 6 threads so I just tap the addy window, type te and click forum index. Gotten used to it now.
    www.apriliaforum.com

    "If the road You followed brought you to this,of what use was the road"?

    "I have no idea what I am talking about but would be happy to share my biased opinions as fact on the matter. "
    Ottime

  18. #18
    Join Date
    May 2016
    Posts
    2,687
    Used to be this only happened when I first clicked on a bookmark to get into the forum. Then it would occasionally happen very rarely while I was navigating around inside. Now it is much more frequent. It happens every few threads I open.

    Getting a little annoying. Maybe Iíll need to try using the tapatalk app. I guess thatís what you guys use who arenít complaining? Iíve been using the metro mobile interface on my iPhone, for reference.

    Or maybe Iíll just move on to something else.

  19. #19
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    8
    Why.Is.This.Still.Happening???

  20. #20
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    It's Full of Stars....
    Posts
    4,155
    Quote Originally Posted by joeyjeremiah View Post
    Why.Is.This.Still.Happening???
    All of fucking this. JFC, itís getting worse, not better. Anyone? Bueller?

  21. #21
    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    10
    Anybody have a fix? I'm on Edge

  22. #22
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Where the climate suits my clothes.
    Posts
    4,867
    ^^ use the app. There's your "fix"

  23. #23
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    18
    The app sucks. And the iptrack thing sucks. No fix ideas but Iíll pile on the complaints. iPhone/latest iOS/Safari

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •