Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Suckramento
    Posts
    18,218

    Consistently, but not always, getting a black screen when a vid is posted

    Just started. A lot of posted videos don't come through. Has not been an issue in the past. Browser problem?
    Quando paramucho mi amore de felice carathon.
    Mundo paparazzi mi amore cicce verdi parasol.
    Questo abrigado tantamucho que canite carousel.


  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SF & the Ho
    Posts
    3,953
    Reverse racism

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Suckramento
    Posts
    18,218
    Whites' screens matter
    Quando paramucho mi amore de felice carathon.
    Mundo paparazzi mi amore cicce verdi parasol.
    Questo abrigado tantamucho que canite carousel.


  4. #4
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Helltown, MT
    Posts
    1,784
    I've been getting the black screen too using the TGR app on my Samsung phone.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Suckramento
    Posts
    18,218
    Not working with Internet Explorer....anyone know why?
    Quando paramucho mi amore de felice carathon.
    Mundo paparazzi mi amore cicce verdi parasol.
    Questo abrigado tantamucho que canite carousel.


  6. #6
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Before
    Posts
    17,199
    Quote Originally Posted by irul&ublo View Post
    Not working with Internet Explorer....anyone know why?
    Video driver incompatibility?
    Use Tools->Advanced->Accelerated Graphics->Use Software Rendering Instead of GPU rendering.
    Merde De Glace On the Freak When Ski
    >>>200 cm Black Bamboo Sidewalled DPS Lotus 120 : Best Skis Ever <<<

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •