Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 26 to 29 of 29
  1. #26
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Imaginationland
    Posts
    3,702
    Bumping to say that Black diamond service is awesome! I talked to a rep last week who instructed me to send my pieps dsp pro beacon in for examination after it started throwing an e2 error code two weeks ago. Received an email today notifying me that they are shipping a new beacon. I shipped the beacon to them on Friday. Really cool because I am almost positive I was outside the two year warranty period (forgot to register the beacon and get the free 3 year extension) by a couple months. Thank you Black diamond.

  2. #27
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bellevue
    Posts
    5,048
    When did you start seeing the error? Or were you doing anything special when it showed up? I'm happy with mine so far but it's good to know where the problems are. No issues beyond leaving it on for the drive home once.

  3. #28
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Imaginationland
    Posts
    3,702
    It started out of nowhere a couple weeks ago. Was fine at alpy on Christmas eve and threw the code the next time I turned it on. It would not go away even when separated from interference as suggested by Z above^^^.

  4. #29
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Golden B.C.
    Posts
    255
    I've gone through 2 DSP PRO this winter with this same failure. Thread started in 2016, its now 2018... Losing confidence fast. Maybe time for a Mammut.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •